18. Jun 2012
0. 306740
BD Specijal

Najčitanije u proteklih 7 dana:

  Provedite vikend u Bijeljini: Tržni centri

  U zavisnosti od toga da li u Bijeljinu dolazite na vikend odmor, šoping ili provod, ekipa portala Bijeljina Danas pripremila je za Vas nekoliko kratkih vodiča koja će vam pomoći da se lakše organizujete i da vrijeme u našem gradu provedete što ljepše. Vodič objavljujemo u nastavcima.

  Dio prvi: TRŽNI CENTRI

  Poslednjih godina u Bijeljini je izgrađeno nekoliko velikih tržnih centara. Kako smo izračunali njihova ukupna površina prodajno-izložbenog prostora je veća od 45.000 metara kvadratnih. U svakom od njih nalazi se veliki izbor različitih artikala po prilično pristupačnim cijenama. Pored toga, većina posjeduje i dodatne sadržaje: restorane, caffe barove, igraonice...

  Ukoliko dolazite iz neke od zemalja u okruženju u svakom od ovih tržnih centara možete ostvariti povrat PDV-a na robu koju kupite.

  Predstavljamo vam 6 najvećih tržnih centara sa njihovim lokacijama u Bijeljini.

  Tržni centar FIS

  Nalazi se na ulazu u Bijeljinu iz pravca Srbije (30km od prelaza Sremska Rača i 7km od prelaza Pavlovića most) oko 3km od centra grada. Na preko 11.000 kvadratnih metara prodajnog prostora možete pronaći razne artikle: namještaj, AV i bijela tehnika, tekstil, obuća, kućanski aparati, posuđe, igračke, alat, rasvjeta, vodo i elektro materijal.

  Plaćena roba dostavlja se besplatno do 30 km, a svaki naredni kilometar se naplaćuje po 1,50 KM.

  Rok za dostavu robe za udaljenosti do 50 km je 5 dana, a preko 50 km je 7 dana.

  Ukoliko kupac želi da mu se roba dostavi ODMAH nakon kupovine, dostava se naplaćuje po cijeni od 1,50 KM /km i u tom slučaju ne vrijede uslovi o besplatnoj dostavi.

  U sklopu tržnog centra nalazi se i supermarket, restoran i caffe bar, kao i Cosmetic market i butik sportske opreme Sport Vision Outlet.

  Parking: besplatan
  Mjenjаčnica:
  da
  Radno vrijeme:
  Ponedjeljak - Subota: 8:00 - 21.00; Nedjelja: 10:00 - 18:00
  Lokacija na mapi:
  http://www.bijeljina.org/vodic/237/86/Trzni-centar-Fis.html

  Tržni centar TOM

  Nalazi se na 1km od centra grada u Sremskoj ulici. Na preko 16.000 kvadratnih metara veliki broj poznatih brendova ima svoje radnje (Springfield, Planica, Tally Weijl, New Yorker, Nicolas, Dve Šmizle...).

  U sklopu tržnog centra nalazi se dječija igraonica, ekspres restoran i picerija sa velikim izborom gotovih jela, slastičarna, kao i veliki Konzumov supermarket.

  Parking: besplatan
  Mjenjаčnica: Bobar banka u sklopu objekta
  Lokacija na mapi: http://www.bijeljina.org/vodic/286/86/Trzni-centar-TOM.html

  Tržni centar TUŠ

  Nalazi se e na putu prema Brčkom na oko 4km od centra Bijeljine. Površina prostora je nešto manje od 4.000 kvadratnih metara.

  Veliki supermarket, caffe bar, Cosmetic market i YUSK dio su ovog tržnog centra.

  Parking: besplatan
  Mjenjаčnica:
  Bankomat Nove Banke
  Radno vrijeme:
  Radni dani 08:00 - 21:00; Subota 08:00 - 21:00; Nedjelja 09:00 - 17:00
  Lokacija na mapi:
  http://www.bijeljina.org/vodic/323/86/Trzni-centar-Tus.html

  Tržni centar ROBOT

  Nalazi se na putu prema Tuzli na oko 3km od centra Bijeljine. Bogata ponuda bijele tehnike, prehrambenih proizvoda i robe široke potrošnje raspoređena je u gotovo 1.000 metara kvadradnih prodajno izložbenog prostora.

  Pored toga tu se nalazi i kafe-picerija, restoran i apoteka, dok roditelji za vrijeme kupovine svoje mališane mogu ostaviti u igraonici.

  Parking: besplatan
  Lokacija na mapi:
  http://www.bijeljina.org/vodic/324/86/Trzni-centar-Robot.html

  Tržni centar BINGO

  Nalazi se na oko 1km od centra Bijeljine. U sklopu 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora nudi veliki izbor prehrambenih artikala, hemije, tehnike kao i tekstila poznatih svjetskih brendova kao što je Tom Tailor, Sisley, Beneton, Esprit, obuće, bebi opreme i još puno toga. U sklopu centra nalazi se i cafe bar sa dječijom igraonicom.

  Parking: besplatan
  Mjenjаčnica: da
  Lokacija na mapi:
  http://www.bijeljina.org/vodic/321/86/Trzni-centar-Bingo.html

  Tržni centar EMPORIUM

  U samom centru grada nalazi se tržni centar Emporium. Na oko 4.000 kvadratnih metara prodajnog prostora nalazi se nekoliko poznatih brendova (Lewis, Time Out, Bata, Tom Tailor, Beba Kids...). U prizemlju objekta nalazi se supermarket Interex sa velikim brojem artikala, kao i caffe - slastičarna - picerija Azzuro.

  Parking: Plava zona. 0,3KM/sat
  Mjenjаčnica: Šalteri Nove banke i HYPO banke, Bankomati
  Lokacija na mapi: http://www.bijeljina.org/vodic/322/86/Trzni-centar-Emporium.html

   

  Dobrodošli u Bijeljinu i prijatna kupovina!

   

  2012-06-18 11:34:15+0200
  Vaši mali oglasi Objavi oglas
  Svi mali oglasi...