Počeo sa radom prvi Internet tržni centar u Bijeljini

Danas je u okviru našeg portala počeo sa radom prvi Internet tržni centar u Bijeljini - BD Shop!

Počeo sa radom prvi Internet tržni centar u Bijeljini

Prvi dio prodavnica, koje su do danas, potpuno uspjele da pripreme svoje virtuelne rafove već sada je otvoren za Vas. U narednim danima očekujemo da nam se pridruži i drugi dio prodavnica koje užurbano pripremaju svoj prostor. Radi se o prodavnicama nakita, muške odjeće, poklona, satova, robe široke potrošnje, kao i o jednoj poznatoj piceriji. Posjetite BD Shop.

Već sada, možete pogledati GIRLS STUFF Shop koji u svojoj ekskluzivnoj ponudi brendirane robe nudi predivne nove modele ženske odjeće, obuće i modnih akcesoara. Isporuka robe iz ove trgovine je besplatna na području Bijeljine, a plaćanje možete izvršiti gotovinom prilikom dostave robe ili putem PayPal servisa.

Obradujte svoje najdraže kupovinom cijeća u Cvjećari koja u ponudi ima veliki izbor cvijetnih aranžmana i buketa. Uz svaki buket možete naručiti i razne poklone u vidu pažljivo odabranih slatkiša. Kupite buket i pošaljite dragim osobama uz čestitku koja će im biti dostavljena. Cvjećara isporučuje narudžbe besplatno na području Bijeljine, a platiti možete gotovinom prilikom dostave robe ili putem PayPal servisa.

Cyclo Shop je jedinstveno mjesto u Bijeljini gdje možete kupiti opremu za biciklizam. U ponudi su kacige, rukavice, odjeća, bisage i torbe kao i razni drugi artikli. Voma niske cijene i besplatna dostava na području Bijeljine svakako će privući pažnju svakog bicikliste. Robu plaćate dostavljaču prilikom dostave.

Ukoliko prije kupovine želite da provjerite kako sistem funkcioniše možete to uraditi u DEMO Shopu. Narudžbe iz ove trgovine se ne evidentiraju i ne isporucuju i služe samo da steknete predstavu kako izgleda kupovina u stvarnim trgovinama.

Ukoliko i vi želite da se okušate u online prodaji pozivamo vas da nam se javite na email [email protected] sa kratkim opisom vaše ideje i robe koju želite prodavati.

Bijeljina Danas nudi trgovinama iz Bijeljine, u promotivnom periodu, besplatno otvaranje Internet prodavnice kako bi mogli sami da procijenite prednosti i isplativnost ovakvog angažmana.

Navodimo samo neke od prednosti BD Shopa u odnosu na druga rješenja:
- Korištenje BD SHOP-a je daleko povoljnije nego implementacija nekog postojećeg softverskog rješenja za koje su potrebni dodatni troškovi,
- BD SHOP brine o održavanju i nadogradnji servisa,
- Portal Bijeljina Danas promoviše tržni centar, a samim tim i Vašu trgovinu,
- Redovno implementiramo nove mogućnosti u servis koje će vama olakšati vođenje trgovine, a vašim kupcima kupovinu učiniti većim zadovoljstvom.

Prijatna kupovina!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA