Seks nas čini mlađima i lepšima

  • Zdravlje
  • 08. Oct 2012.

I dok sate i sate provodimo pred ogledalom kako bismo bile lepše i izgledale mlađe, zanemarujemo činjenicu da sama priroda podaruje eliksir mladosti i lepote. Sve što treba da uradite jeste da se prepustite strasti i uživanju s partnerom, jer upravo je seks izvor mladosti i lepote.

Seks nas čini mlađima i lepšima
Ukoliko sumnjate u ovaj podatak, sledećih osam razloga će vas sigurno uveriti da se češće prepustite neobuzdanim strastima.

Prirodna šminka

Uživanje u seksu osiguraće vam ‘prirodan mejkap' koja će potrajati satima, baš kao i tvoje dobro raspoloženje. Naime, nakon seksa naše usne dobijaju izazovan crveni sjaj, a koža postaje blistavija.

Brisanje bora

Pojačan protok krvi koji, između ostalog, poboljšava seks, koži osigurava kiseonik i hranljive materije, što sprečava nastanak bora.

Seksi pokreti

Opštepoznato je da je samopouzdanje jedna od najseksipilnijih stvari koje žena može imati, a stručnjaci kažu da dobar seks svakoj ženi daje dodatnu dozu seksipila. Nakon uživanja u seksu, žene hodaju još ženstvenije, a pokreti su im senzualniji - glavu drže uspravno gore, a bokovi im se zanosno njišu, a upravo to izluđuje muškarce.

Lepša i zdravija kosa

Osim svega navedenog, seks ima delotvorno dejstvo i na kosu. Naime, pojačan protok krvi znači i više hranljivih stvari za kosu.

Više seksa, manje brige

Postoji razlog zašto se nastanak bora neretko povezuje s brigama, a činjenica je da nijedna krema protiv bora ne može tako blagotvorno da utiče na kožu kao što može seks. Seks prosečno zahteva između tri i dvadeset minuta, a njegovi blagotvorni učinci traju tokom čitavog dana.

Veće grudi

Tokom seksa tvoje obline će još više doći do izražaja, posebno grudi koje će se povećati. Stručnjaci tvrde da se tokom seksa grudi povećavaju čak za 25 odsto, a bradavice bivaju izraženije.

Seks kao vežba

Iako je teško naterati se na odlazak u teretanu i redovno vežbanje, ako si spremna za seks u raznim pozama, to može da posluži kao odlična kardio vežba.

Eliksir mladosti

Ako žena redovno upražnjava seks, može izgledati dve do osam godina mlađe. Osim toga, seks smanjuje rizik od bolesti srca, raka i svih drugih promena raspoloženja, poput depresije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 20:00

    11°C
  • 23:00

    8°C
  • 02:00

    5°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

87 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 24. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI