Zajedno do cilja!

Donatorski koncert

CZK Semberija
CZK Semberija

  • Patrijarha Pavla 1
    Tel: 055/204-202 055/490-307
    Fax:055/209-934
    http://www.semberija.com
Bijeljina, Zajedno do cilja! CZK Semberija

Okupljeni oko ideje da udruženim snagama pomognu učenicama iz "male škole u Račanskoj", predstavnici omladine političkih partija SP, SDS, DNS, PDP, SNSD i SRS, zajedno sa članovima Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe", Udruženja mladih „BUM" i „Zavičajnog udruženja Tuzlaka", organizovaće Donatorski koncert 27. septembra u Velikoj sali Centra za kulturu „Semberija", sa početkom u 19:00 časova.

Donatorski koncert ima za cilj da prikupi novčana sredstva za izgradnju dječijeg igrališta, a tim gestom svi ovi mladi ljudi koji čine Organizacioni odbor samo potvrđuju da jako dobro znaju šta znači humanost na dijelu i da ovakvi događaji nisu prilika za ostvarivanje ličnih interesa nego, isključivo, opšti interes naših najmlađih sugrađana koji su godinama bili prinuđeni da pohađaju nastavu u neuslovnom objektu.

Njima su se pridružili i SCPD „Srbadija", Muzička škola „Stevan S. Mokranjac", recitatori i besjednici koji će svojim repertoarom doprinijeti realizaciji Donatorskog koncerta.

Cijena ulaznice za koncert iznosi 10 KM i već od ponedjeljka, tačnije, 18. septembra biće u prodaji na biletarnici Centra za kulturu „Semberija", a svi oni koji žele da uplate veća donatorska sredstva mogu to učiniti uplatom na žiro račun Udruženja „Nasljeđe": 5550000030606525.

Donatorski koncert nosi snažnu poruku mladih ljudi, a ona glasi, da je ipak sve moguće, ukoliko krenemo - ZAJEDNO DO CILJA!

Najave događaja

  • 02:00

    7°C
  • 05:00

    6°C
  • 08:00

    9°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI