Guitar Art Day

CZK Semberija
CZK Semberija

  • Patrijarha Pavla 1
    Tel: 055/204-202 055/490-307
    Fax:055/209-934
    http://www.semberija.com
Bijeljina, Guitar Art Day CZK Semberija
Povodom početka nove školske godine, na platou ispred Centra za kulturu Semberija, 10. septembra, biće održan "Guitar Art Day".

Program počinje od 19.00 i traje do 20.30h na platou ispred Centra za kulturu u Bijeljini. Biće to prilika da se svi dobro zabave uz odličan koncert i kreativne radionice.

KONCERTNI PROGRAM:

19.00 - Kreativni Kurs Gitare, Bijeljina

Nastup gitarista Kreativnog Kursa Gitare iz Bijeljine koji će svirati najveće rock & pop hitove!

19.30 - Bojan Ivanovski J O B Y - Koncert "Fingerstyle guitar".

Bojan Ivanovski je jedan od najsvestranijih gitarista koji je karijeru započeo kao klasičan gitarista, u Muzičkoj školi „Josip Slavenski" u Beogradu, gdje je u klasi prof. Nenada Kondića završio i srednju školu. Položio je prijemni ispit na „Royal College of Music" u Londonu i na FMU u Beogradu. Diplomirao je na FMU u klasi prof. Vere Ogrizović, a nastavio je specijalizaciju u Italiji na „Francisco Tarrega" akademiji u klasi prof. Paola Pergorara.

U proteklih 10 godina profesionalno radi kao studijski muzičar gdje sviranjem i proučavanjem različitih stilova na električnoj gitari dobija inspiraciju da napravi projekat "A Whole New World" gdje na svojim nastupima spaja klasični, džez i rok stil sviranja gitare.

Bojan Ivanovski J O B Y predstaviće se publici u Bijeljini koncertom "Fingerstyle guitar". Ovaj koncert pruža vrhunsku interpretaciju različitih stilova koje može da izvede samo svestran i veoma obrazovan gitarista.

KREATIVNE RADIONICE:

19.00 - 20.30 - Nauči svoj prvi akord na gitari

Posjetioci mogu da se upoznaju sa Kreativnim Kursom Gitare i oprobaju sa klasičnom i akustičnom gitarom. Profesori gitare pokazaće početnicima prve akorde, a onim naprednim gitaristima pokazaće trikove na licu mjesta.

Događaj organizuju Centar za kulturu, Udruženje građana "Muzički umjetnici Semberije" i Guitar Art Festival - Kreativni Kurs Gitare.

Najave događaja