Upoznaj muziku: Veče ruske muzike

Hotel Drina
Hotel Drina

  • Kneza Miloša 1
    Tel: 055/416-900
    Email:info@hoteldrina.com
    http://www.hoteldrina.com/
Bijeljina, Upoznaj muziku: Veče ruske muzike Hotel Drina

Projekat Dušana Sekulića "Upoznaj muziku" nastavlja se 30. i 31. marta u Hotelu "Drina", kada će se održati veče ruske muzike.

Muzičko putovanje počelo je krajem februara ritmom tanga. Posjetioci su uživali u argentinskoj muzici koju je upotpunila autentična scenografija Buenos Ajresa. Interesovanje za prvo tematsko veče je bilo izuzetno, održana su čak tri koncerta, a organizatori se nadaju da će tako biti i za sledeće.

- Ovoga puta odlazimo put velike Rusije i njenog muzičkog stvaralaštva, koje će oživjeti uz maestra Dušana Sekulića, kažu organizatori.

Uz obrade klasičnih numera Rahmanjinova, Čajkovskog, do neizostavnih numera narodne i sovjetske muzike kao sto su „Kajljinka" i „Kaćuša", publika će biti u prilici da upozna širok spektar ruske kulture, kroz različite epohe njihovih kompozicija.

Za potpuni čulni doživljaj Hotel Drina će ugostiti bijeljinsku publiku specijalnom kreacijom ruskog menija.

Projektom „Upoznaj Muziku" Dušan Sekulić dovodi najveće svjetske kompozitore na prag svog zavičaja i otvara vrata publici za izuteno muzičko putovanje kroz raznovrsne muzičke žanrove kulurne muzike (Tango, Jazz, Classic, Electro, Spanish, Russian, French, Folk, Movie, World Music Hits), pri tom ne izostavljajući i znanje, kojim će svoju publiku edukativno obogatiti i približiti je jednom drugačijem doživljaju kvalitetne muzike.

Cijena ulaznice za drugo muzičko putovanje je 10 KM. Sve informacije mogu se dobiti i na broj telefona: 066/011-996

 

Najave događaja

23°

  • 13:00

    23°C
  • 16:00

    23°C
  • 19:00

    18°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI