Avantura šarenog jajeta

Bijeljina, Avantura šarenog jajeta Gradski park

Avantura šarenog jajeta je događaj humanitarno-kulturno-zabavnog karaktera. Namijenjen za sve uzraste, a posvećen djeci, kažu oragnizatori.

Održava se u ponedeljak, 29. aprila u 11 časova u gradskom parku u Bijeljini.

Avantura počinje registracijom učesnika od 11h. Pri tom dobijaju startni broj za sebe i za jaje, i čestitku koju popunjavaju i vraćaju u za to predviđen sandučić. Od 11 do 14h djeca i roditelji će moći da učestvuju u nekoliko zajedničkih igara, uz smijeh, bodrenje, animaciju i muziku.

U 14h počinje potraga za skrivenim vaskršnjim jajima. Svaki učesnik pronalazi jedno jaje i nosi sa sobom na start. Na startu će biti obezbijeđen materijal za šaranje jaja.

Takođe, na startu će pored učesnika biti profesionalni kuvari i umjetnici koji će pomagati mališanima, ali i pokazivati ideje za dekoraciju hrane za roditelje. Učesnici će ukrasiti jaja na najmaštovitiji način, nalijepiti svoj broj na jaje i razmijeniti ga kod Zeke za čokoladno jaje.

Glavnica od prikupljenog novca biće donirana u vidu kupovine i distribucije osnovnih životnih namirnica za ugrožene porodice (brašno, šećer, ulje, itd.), a dio za pokrivanje troškova događaja.

Fotografije profesionalnih fotografa, koje budu napravljene tokom dana biće okačene na društvenim mrežama kako bi ih svi mogli razmijeniti tagovanjem kao na Trci Deda Mrazeva.

Za učesnike je pripremljena i nagradna igra. Kada svi predaju jaja, biraju se ona najoriginalnije ukrašena i uručuju nagrade.

Na kraju svaki učesnik dobija po jedno Zekino jaje sa čestitkom koja kada se sklopi postaje stalak za jaja koja će učesnike podsjećati na energiju i radost do sljedećeg Vaskrsa.

Prijave su već otvorene, ime, prezime i broj telefona možete poslati putem Vibera, Whatsapp-a i SMS-a na 066 752 582, ili na facebook iili instagram profil Zimsko selo, ili na e-mail zimskoselo@gmail.com.

Najave događaja

  • 05:00

    4°C
  • 08:00

    5°C
  • 11:00

    8°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI