Kategorije

DODAJ OGLAS

„SEMBERIJA- TRANSPORT“ A.D. BIJELjINA

Oglas otvroren do: 12.10.2019.

Opis radnog mjesta


„SEMBERIJA- TRANSPORT“ A.D. BIJELjINARaspisuje                                            OGLAS
                                  ZA PRIJEM U RADNI ODNOS 1. VOZAČ AUTOBUSA............................5 izvršilacaRadni odnos zaniva se na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom i stažom osiguranja u uvećanom trajanju (beneficirani staž osiguranja, stepen uvećanja: 12/14).
Prednost imaju kandidati sa radnim iskustvom od najmanje dvije godine u obavljanju međugradskog, međunarodnog i vanlinijskog prevoza putnika, koji posjeduju legitimaciju za vozača motornog vozila, kvalifikacijsku karticu vozača i karticu vozača za digitalni tahograf.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos


Pored opštih uslova kandidati moraju posjedovati važeća lična dokumenta i vozačku dozvolu D kategorije, kao i najmanje III stepen stručne spreme i zvanje vozač motornih vozila.
Kandidati trebaju imati prijavljeno prebivalište/boravište na teritoriji Grada Bijeljina.
Uvjerenje o zdravstenoj sposobnosti izabrani kandidati pribaviće naknadno o trošku poslodavca.
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na brojeve telefona: 055/250-981 i 065/856-007, nakon čega će se sa svim kandidatima obaviti intervju.
Oglas ostaje otvoren do popune traženog broja izvršilaca a najduže 30 dana od dana objavljivanjaDodatne informacije na kontakt telefon: 055/250-981, ili lično u prostorijama „Službe opštih i pravnih poslova“, u sjedištu Društva, u Ul. Moskovska broj: 1.