Čak i bend ljut na Ejmi Vajnhaus zbog skandala

Ovako nešto se nije videlo ni od Džima Morisona - izjavio je u subotu Mobi gledajući Ejmi Vajnhaus kako pokušava da otpeva bilo šta pred zabezeknutom publikom na Kalemegdanu.

Čak i bend ljut na Ejmi Vajnhaus zbog skandala
Muzičar, koji je nastupio nakon Ejmi, otpočeo je svoju svirku pesmom „Rehab", ali je sa svojim fanovima na Tviteru podelio zabrinutost za pevačicino zdravlje. „Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ovo je stvarno tužno", napisao je on. Svi koji su u subotu krenuli da vide Ejmi očekivali su od nje skandal. Samo niko se nije nadao tolikom skandalu.

- U životu nisam ništa slično video. Prvo sam pomislio da je to deo scenskog nastupa, da je to njena aura, deo imidža, pa će nakon 20 minuta početi ozbiljno s koncertom, ali kada sam video, nakon pola sata, da se to nije dogodilo, nisam mogao da verujem. Jadna devojka. Odjednom se sve to pretvorilo u neki rialiti šou i, što je najgore, vuče te da to i dalje gledaš - kaže voditelj Zoran Kesić, koji je bio na koncertu. Organizatori kažu da su pevačicu videli na manje od minut, i to samo kada se pela na binu iz bekstejdža, pa otuda ne mogu ni da pretpostave odakle joj alkohol ili droga, pod čijim je uticajem vidno bila.

- Smeštaj i prevoz organizuje i plaća njen menadžemnet. Ona je u Beograd stigla u pratnji menadžera i još jednog čoveka i mi nismo mogli ni da joj priđemo. Zbog prirode ugovora, mi nismo mogli da utičemo na njen nastup, ni na to šta će svirati i pevati, niti koliko. Svi smo jako želeli da je vidimo uživo u Beogradu, iako smo znali da je nešto slično ovome što se dogodilo moguće. Sve što smo mi mogli jeste odlična produkcija, koju smo i imali na Kalemegdanu - kaže Sagor Mešković ispred organizatora koncerta. Prema njegovim rečima, niko nije zahtevao povraćaj novca, a rekao nam je da je honorar pevačici u celosti isplaćen još pre mesec dana.

Inače, Ejmi je iz Beograda otišla odmah nakon nastupa. Kako smo saznali, muzičari koji s njom rade, a koji su pobrali simpatije svih u publici zbog svoje profesionalnosti, najverovatnije neće nastaviti saradnju s njom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA