Ejmi se vraća na lečenje

Nakon što je otkazala koncerte u Atini i Istanbulu posle beogradskog debakla, Ejmi Vajnhaus rešila je da otkaže i preostale koncerte zakazane širom Evrope tokom leta. U saopštenju koje je uputio menadžment poznate pevačice navodi se da se „Ejmi povlači iz svih zakazanih nastupa”.

Ejmi se vraća na lečenje

Dugoočekivana povratnička turneja Ejmi Vajnhaus završila se suštinski i pre nego što je počela - debaklom u Beogradu, a pevačici nije ostalo ništa drugo nego da spakuje kofere i vrati se kući, kako bi još jednom, po ko zna koji put, pokušala da se izbori sa svim svojim zavisnostima.

Kalemegdan

Nakon skandala na Kalemegdanu brojni svetski i domaći mediji bavili su se pitanjem Ejmine rehabilitacije, koja je navodno bila uspešna pre nego što je došla u Beograd, a svi njeni fanovi očekivali su da ih sa scene obasja zvezda koja je tako sjajno zasijala 2006, da bi pred sobom videli samo mračnu stranu slave i zvezdu, za koju se mnogi plaše da je zauvek zgasla. Međutim, ako ništa dugo, onda se Vajnhausovoj može odati počast da je u svom padu izuzetno dosledna jer je, uprkos brojnim pokušajima da se izleči, svaki put uspela da posrne, mnogo brže nego što je otišla na rehabilitaciju.

Honorar isplaćen

Organizator koncerta Ejmi Vajnhaus, „Avalon produkcija", demantovao je pisanja londonskih tabloida da pevačica neće tražiti honorar za nastup u Beogradu. „Isplatili smo Vajnhaus u tri rate - 18. marta, 18. aprila i 18. maja za nastup u Beogradu", rekli su organizatori. Na sajtu „Dejli mejla" juče je objavljeno da Ejmi traži ceo honorar promoterima iz Beograda, da bi u poslepodnevnim časovima ta vest bila preinačena u to da je neko iz njenog menadžmenta rekao da neće tražiti honorar.

Psihički problemi

U nekoliko intervjua, datih u davna vremena kada je koliko-toliko komunicirala sa predstavnicima sedme sile, Ejmi je ispričala da ima psihičkih problema, da se samopovređuje, da je često u depresiji i da pati od poremećaja u ishrani. Iako je i pre objavljivanja albuma „Back To Black" imala problema sa zloupotrebom alkohola i droge, članovi njene porodice tvrdili su da je okidač za mnoge od njenih problema bila smrt njene bake sredinom 2006. Kako ističe porodica Vajnhaus, baka je bila stabilizirajući faktor u pevačicinom životu i kada je ona preminula pevačica više nije mogla da spreči sraljanje u poroke.

Odmor

Tokom leta 2009. otišla je na odmor na ostrvo Sveta Lucija, gde je ostala nekoliko meseci. Uprkos napretku koji se ogledao u nekoliko dobijenih kilograma, Ejmi je u maju ove godine ponovo završila na rehabilitaciji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA