Kejt Midlton koristi kremu od 5 funti

Tajna lepote dvadesetdevetogodišnje vojvotkinje od Kembridža je otkrivena. U pitanju je Nivea krema čije pakovanje u Britaniji košta samo pet funti!

Kejt Midlton koristi kremu od 5 funti

Fotografi i reporteri koji u stopu prate Kejt, su zabeležili kako je, odlazeći na večeru, svratila u poznatu apoteku u Čelsiju i tamo kupila Nivea Visage Pure and Natural dnevnu kremu. Oduševljeni prodavac je na zahtev novinara da opiše susret izjavio: "Kejt je izgledala kao običan kupac. Bila je prijatna i raspoložena za priču. Tek kada sam je drugi put pogledao shvatio sam ko je u pitanju."

Povodom neočekivanog "kupca" oglasila se i kompanija koja je vlasnik apoteke: "Drago nam je da je Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, izabrala naš objekat za kupovinu sredstava za negu kože. Nadamo se da je imala lepo iskustvo i da će nastaviti da nas posećuje." Te večeri najpoznatiji mladenci Britanije su imali svoje prvo pojavljivanje u svojstvu bračnog para, a Kejt je pohvaljena zbog sjajnog izgleda i divne duge, večernje haljine. Kupljena krema, koja sadrži prirodne sajstojke kao što je Aloe Vera, je veoma povoljna u odnosu na mnoge druge proizvode. Upućeni tvrde da je vojvotkinja dugo vezana za ovaj brend koji stalno hvali još jedna ikona stila - Viktorija Bekam.

Ova "sitna" kupovina će sigurno povećati prodaju Nivea kreme jer će monogobrojni fanovi poželeti da na taj način sebe približe izgledu kojim zrači najnoviji član kraljevske porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA