PlayStation Vita stiže u januaru

Predstavnici kompanije Sony Computer Entertainment saopštili su da će se nova prenosiva igračka konzola PlayStation Vita (PS Vita) pojaviti u januaru iduće godine.

PlayStation Vita stiže u januaru

Sudeći po ovim najavama, ljubitelji računarskih igara očigledno neće imati zadovoljstvo da u sezoni Božićnih i novogodišnjih kupovina dođu do svog primerka konzole, iako kompanija već prima narudžbine za njenu kupovinu.

Ova vest je indirektno potvrđena i na veb lokacijama i forumima namenjenim ljubiteljima PlayStationa. Mnogi članovi tih foruma, koji su naručili PlayStation Vita, izvestili su da su dobili obaveštenje (npr. od Amazona) u kome se kao datum isporuke navodi 4. januar, ili neki kasniji datum.

Konzola PlayStation Vita, koja je prethodno bila poznata pod imenom NGP odnosno prenosiva konzola naredne generacije (Next generation portable) donosi u svet računarskih igara mogućnost društvenog umrežavanja i interaktivne zabave u realnom vremenu. Konzola ima dvostruke kontrolne površine, dve kamere, GPS uređaj, elektronski kompas i adapter za 3G i Wi-Fi mreže. Cena osnovnog modela biće oko 250 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA