Goca i Ivan će se sporazumno razvesti

Goca Tržan i Ivan Marinković doneli su odluku da se sporazumno razvedu i što pre okončaju brak.

Džet-set

Popularna pevačica i nastavnik fizičkog vaspitanja ne žive zajedno već dve nedelje, ali se svakodnevno viđaju zbog ćerkice Lene.

- Razvod bi trebalo brzo da se okonča. Dete će pripasti majci i njih dve će nastaviti da žive u stanu od 66 kvadrata u Mirijevu koji su Goca i Ivan 2007. godine uzeli na kredit - priča zajednički prijatelj i kaže da oboje izuzetno teško podnose tračeve koji kruže Beogradom, a u kojima ni jedno ni drugo nije pošteđeno najružnijih reči.

- Posebno im je teško zbog roditelja, jer su i Goca i Ivan iz patrijarhalnih porodica koje su veoma pogođene ovim što se dešava - priča naš izvor blizak bračnom paru Marinković.

Zbog svog mira i mira svoje ćerke njih dvoje su seli, popričali, dogovorili se o svemu i doneli odluku da se sporazumno i u najkraćem mogućem roku razvedu. Takođe, redovno odlaze kod dečjeg psihologa koji ih savetuje kako da objasne detetu to što više neće živeti zajedno. - U svoj frci kojoj su izloženi dobro je što su se usaglasili da im je dete najvažnije i da će sve učiniti da mala Lena ništa ne oseti - priča naš izvor.

Da podsetimo, nakon četiri godine braka, Ivan je pre dve nedelje napustio zajednički stan i preselio se kod svojih roditelja. Odmah su krenuli raznorazni tračevi o Gocinoj navodnoj preljubi, ali ni jedno ni drugo to nije potvrdilo.