Dženifer Aniston otkrila tajnu savršenog izgleda

Možda je izgubila bitku za supruga, ali godine je itekako paze i maze. Dženifer Aniston koja je nedavno primila nagradu za najbolje telo decenije može da se nasmeje svojoj večnoj suparnici Anđelini Džoli jer je dokazala kako su zdrava ishrana i vežbanje najbitniji za odličan izgled žene svakom životnom razdoblju.

Dženifer Aniston otkrila tajnu savršenog izgleda

Glumica koja je napunila 42. godine neguje klasični stil odevanja te seksepil kojeg postaje sve svesnija s godinama. Otkrila je kako tajna njenog savršenog zapravo u vežbanju.

'Trčanje, trčanje i trčanje', rekla je Džen te naglasila kako trči i vežba svaki dan te pazi na ishranu. Svakodnevni časovi joge uz privatnog trenera takođe su zaslužni za izdužene mišiće s kojima se Dženifer itekako ponosi.

Glumica posebnu pažnju posvećuje ishrani koja se bazira na proteinima i povrću, ali priznaje kako je slaba na začinjenu i slanu hranu, ali da taj porok drži pod kontrolom.

Iako je prošla kroz razvod s Bredom Pitom, suparničko prepucavanje s Anđelinom Džoli, nekoliko neuspešnih veza i karijeru koja beleži više padove nego uspona ono što je u njezinom životu je postojano jeste odličan izgled, uvek savršena frizura i lepe noge koje rado pokazuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA