Mrzim svoju djecu, da ih barem nisam ni rodila

Amerikanka Nadja Suleman (35) postala je poznata nakon što je u januaru 2009. rodila osmorke začete umjetnom oplodnjom, za koje sada kaže da joj se gade i da bi voljela da ih nikada nije rodila. Nadja ima još šestoro starije djece.

Mrzim svoju djecu, da ih barem nisam ni rodila

- Mrzim bebe, gade mi se. Starijih šest su životinje, sve više izmiču kontroli jer nemam vremena da ih disciplinujem, rekla je. Osim što joj nedostaje vremena za svih 14 djece, nedostaje joj vremena i za sebe. - Jedini način da se nosim s tim je da se zatvorim u kupatilo i plačem.

Nekad tamo sjedim satima, čak jedem ručak na podu u kupatilu, samo da dobijem malo mira i tišine, kaže Nadja i dodaje da nije očekivala da će život s toliko djece biti ovako težak.

- Očito ih volim. No apsolutno bih voljela da ih nisam rodila, zaključila je Nadja. Kako nema ni novca da prehrani svu djecu, sad se prijavila u reality show 'Celebridate' u kojem poznatima traže partnera. Nadja tvrdi da do sada nije izlazila na spojeve te da je već duže vrijeme u celibatu, no sigurna je da će se muškarci 'sjatiti' na nju.

- Još od malena sam svjesna da me muškarci žele i najteže je bilo držati ih podalje, kaže Nadja, a prenosi Australia News.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA