Škotlađanka pobjedila strah od banana

Škotlanđanka koja se punih dvadeset godina borila sa paničnim strahom od banana, konačno je uspjela da ga prevaziđe, zahvaljujući psihoterapiji.

Škotlađanka pobjedila strah od banana

Dvadesettrogodišnja Pola Ros iz Škotske uspjela je da pobijedi zaista neobičnu fobiju, od koje je patila od djetinjstva. Naime, ova djevojka je razvila ogroman strah od banana, jer su je kao malu stalno prisiljavali da jede to voće, prenosi Blic.

Pola nije mogla da boravi u prostoriji u kojoj su banane, jer bi joj pozlilo čim bi osjetila njihov miris. Kada su djeca u školi saznala za to, počela su da je jure sa bananama u rukama, što je dodatno pogoršalo stvar.

"Moj strah je bio zaista smiješan, ali sa njim sam se borila otkad znam za sebe. Djeca su me često zadirkivala, jureći me po hodniku sa bananama, a ja sam bila prestravljena.", objasnila je Pola.

Zahvaljujući psihoterapiji, ova devojka je konačno uspjela da se oslobodi svoje fobije, i sada može nesmetano da boravi u prostoriji sa bananama, da ruča u fakultetskoj menzi ili ide u supermarket.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA