Koliko su "teški" Nadal, Bijonse, Ronaldo...?

Magazin "Forbs" objavio godišnju listu slavnih osoba mlađih od 30 godina koje su zaradile najviše u proteklih 12 meseci.

Koliko su "teški" Nadal, Bijonse, Ronaldo...?

Na listi bogatih "klinaca" nalaze se imena sportista i pevačica koji su milione inkasirali igrajući tenis i fudbal, odnosno pevajući i reklamirajući poznate brendove.

U prvih pet, sa zaradom od 45 do 170 miliona dolara nalaze se: Lady Gaga (25) - 170 miliona (više od Džastina Bibera, Le Brona i Rodžera Federera zajedno), Džastin Biber (17) sa zarađenih 53 miliona, košarkaš Lebron Džejms (27) sa 48 miliona i Rodžer Federer (29) sa 47 miliona dolara.

Na šestom mestu "Forbsove" liste nalazi se pevačica Keti Peri sa 44 miliona, sledi je fudbaler Kristijano Ronaldo (26) koji je inkasirao 38 miliona, dok se RnB pevačica Bijonse Nouls (29) nalazi na osmom mestu liste sa 35 miliona dolara.

Fudbaler Barselone Lionel Mesi (23) nalazi se na devetom mestu "Forbsove" liste. "Najbolji fudbaler svoje generacije" i "Maradonin naslednik" zaradio je 32 miliona u protekloj godini.

Rafael Nadal (25) nalazi se na desetom mestu po zaradi. Osvojio je devet grend slemova, olimpijsku medalju, ali "samo" 31 milion za godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA