Dr Haus postao zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal

Popularni glumac Hju Lori, poznatiji kao dr Haus , postao je zaštitno lice za kozmetičke proizvode namenjene muškarcima, L'Oreal Paris Men Expert.

Dr Haus postao zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal

Nakon što je ulogom Hausa postao najpopularniji glumac širom sveta i najplaćeniji ikada u američkim televizijskim serijama, Hju Lori se nedavno našao pred novim izazovom. Postao je zaštitno lice francuske kozmetičke kuće i tako se pridružio svojim kolegama iz Holivuda koji su to bili pre njega - Džerardu Batleru i Patriku Dempsiju.

"Prvo sam mislio da je neka greška u pitanju, ali kada sam shvatio da L'Oreal ne traži manekene već osobe sa jakim personalitijem koji se ne stide da javno kažu da koriste kozmetičke preparate, posle svega to ipak može da bude veoma ispravna odluka svakog muškarca" objasnio je Hju Lori.

Britnaci, navodno, poslednje dve godine više vode računa o svom izgledu i više novca troše na ulepšavanje. A popularni doktor Haus može da bude idealan model i posluži kao primer da muškost ne mora da bude narušena korišćenjem kozmetičkih preparata. Inače, Hju Lori je dobio odlične kritike za ulogu u Gregorija Hausa i o svom daljem angažmanu kaže:- Kraj osme sezone izgleda kao kraj serije. Za sada su me toliko angažovali - objasnio je Lori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA