Anja Rubik najtraženija manekenka u modnoj industriji

Žizel Bundšen najviše zarađuje, Kejt Mos je najpopularnija, ali zato Anja Rubik, koja će se uskoro udati za srpskog modela Sašu Kneževića, manekenka je koja je imala najviše angažmana u poslednjih godinu dana.

Anja Rubik najtraženija manekenka u modnoj industriji

Prema istraživanju „Fashion spota", Poljakinja Anja Rubik bila je najtraženija manekenka na svetu. Za godinu dana, ova dvadesetšestogodišnja lepotica pojavila se 59 puta na naslovicama svetskih magazina i čak 43 puta hodala je modnom pistom. Nedavno je imala uspešnu kampanju u Kanu, gde je na crvenom tepihu promovisala najluksuznije cipele na svetu, napravljene od skupocenog nakita i satena. Imala je i zapaženu kampanju za DKNY sa svojim budućim suprugom Sašom Kneževićem, srpskim manekenom koji je odrastao u Beču. S druge strane, Anja Rubik je pored svih uspešnih kampanja poznata još i kao jedan od anđela iz jata modne kuće „Victoria's Secret".

Oni su u vezi već tri godine, a planiraju da se venčaju za nekoliko nedelja u Španiji, na moru. Saša je pre dva meseca dao intervju za „Blic" u kojem je jako pozitivno govorio o Anji, s kojm je i bio u poseti u Beogradu. - Anja me je privukla svojom lepotom, ali i zadivila me jednostavnošću i inteligencijom. Pored toga što je postigla veliki svetski uspeh, izuzetno je staložena osoba i odlična domaćica - rekao je Saša Na listi najtraženijih devojaka našlo se još imena koja su nama manje poznata, poput Freje Beha Eriksen ili Ebi Li Kerše. Međutim, ispostavilo se da su upravo one protekle godine bile na naslovnicama ukupno 265 magazina.

Kada se tome doda da su ukupno bile na 232 revije i da imaju 115.000 obožavalaca na Tviteru, o njima se svakako može govoriti kao o uticajnim ženama. Konstanca Jablonski (20) imala je mnogo više posla od Anje kada je nošenje kreacija u pitanju, tako da je ona čak 83 puta učestvovala na nekoj reviji, ali „samo" 46 puta bila je na naslovnici magazina. Verovatno najpopularnija među pet najtraženijih modela je Holanđanka Lara Stoun, supruga komičara Dejvida Valijamsa. Ona se nalazi na trećoj poziciji, ali zbog ugovora s modnom kućom „Kelvin Klajn" samo se dva puta našla na pisti, dok je čak 47 puta krasila naslovnu stranu nekog časopisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA