Poznati o smrti Ejmi Vajnhaus

Iznenadna smrt pevačice potresla je i šokirala kako porodicu i njene brojne fanove, tako i prijatelje i druge poznate ličnosti, a prve reakcije prijatelja i kolega su pristigle.

Poznati o smrti Ejmi Vajnhaus

Veliki broj poznatih ličnosti i obožavalaca oglasio se odmah po objavljivanju vesti da je pevačica Ejmi Vajnhaus preminula danas oko 16 časova u svom stanu u Zapadnom Londonu. Mnogi od njih su je poznavali - mnogi ne, neki su pokušavali da joj pomognu - nažalost bezuspešno, ali svi se slažu u jednom, da je njena prerana smrt velika tragedija i gubitak, kako ljudski, tako i za svetsku muzičku scenu "koja se od ovog gubitka nikada neće oporaviti".

Na različitim forumima i blogovima poslednjih sati mogu se sresti izjave poput: "R.I.P. Ejmi", "Samo je bila jedna Ejmi", "Svet još nije svesta šta je izgubio", "Više ništa neće biti isto...posle tebe"...

Na svojim Tvitter nalozima oglasili su se i poznati koji su uputili poslednje reči i poruke tragično preminuloj Ejmi... "Istinski tužne vesti, moje srce je sa njenom porodicom", napisala je glumica Demi Mur.

"Poslednji put kada sam razgovarao sa njom rekao sam joj da pusti 'svoje svetlo da sija jače'", reper Q-Tip

"Muzička industrija je izgubila istinski i neponovljiv talenat. Počivaj u miru draga Ejmi", Sony Music global.

Neki su bili i pomalo sarkastični, revoltirani time što su ljudi bliski pevačici dozvolili da do ovoga dođe: "Hvala svima u tvom životu koji su te toliko voleli da nisu dozvolili da ovako završiš! Počivaj u miru Ejmi Vajnhaus, voleo bih da ti je neko mogao pomoći", napisao je Fred Sevidž na svom Tvitteru.

Reakcije na smrt pevačice pristižu iz minuta u minut, a društvene mreže su pretrpane poslednjim porukama fanova preminuloj zvezdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA