Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Sahrana pop pevačice Ejmi Vajnhaus koja je tragično okončala svoj život od prevelike droge opijata održaće se danas. Sahrani će prisustvovati samo članovi familije i najbliži prijatelji i biće zatvorena za javnost.

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Ejmi će biti kremirana u "Gorlders Grinu" u severnom Londonu, posle crkvene službe. Juče su roditelji Mič i Dženis Vajnhaus zapalili sveću ispred kuće u kojoj je živela Ejmi koja je sad postala meka njenih fanova iz celog sveta. Svakodnevno, od kako je umrla pop zvezda, njen dom posećuju uplakani obožavaoci i donose predmete na kojima pišu poruke svojoj voljenoj Ejmi.

Ejmi se pridružila besmrtnim rok legendama iz kluba slavnih dvadeset sedmogodišnjaka, koji su napustili svet, tako da je velika šansa da postane još slavnija posle svoje smrti kao što je slučaj i sa Dženis Džoplin, Džimom Morisonom, Hendriksom itd. Obožavaoci ostavljaju pratzne kutije cigareta i alkoholnih pića na svojevrsnom groblju predmeta ispred njene kuće, koje posvećuju preminuloj pevačici. Ejmi će biti sahranjena prema svim pravilima i ceremonijama jevrejske religije.

Policija još uvek nije objavila tačan uzrok smrti Ejmi Vajnhaus. rezultati analiza mogu da se čekaju danima. Njen aktuelni momak Redž Trevis se obratio medijima sa molbom da ga ne ispituju dok je u stanju šoka. rekao je da je planirao sa njom da u nedelju ide na svadbu bliskog prijatelja, kao i da je Ejmi planirala da obuče posebnu haljinu koju je naručila za tu priliku. Trevis tvrdi da se Ejmi jako radovala toj zabavi i da ništa nije ukazivalo na to da će tragično okončati život.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA