Mladi super-heroj danju radi kao baštovan a noću čuva grad

Rodžer Hajhrst danju radi kao baštovan, ali kad padne mrak, ovaj 19-godišnji Britanac se transformiše u super-heroja koji se bori protiv kriminala.

Mladi super-heroj danju radi kao baštovan a noću čuva grad

Rodžer poslednjih deset meseci noću šeta ulicama Salforda i Mančestera, u plavo-crnom kostimu, prekida tuče i sprečava antisocijalno ponašanje, prenosi „Dejli Mejl".

Za sebe kaže da nema natprirodnih moći, osim ogromne želje da od sveta napravi bolje mesto za život. „Kada me vide da dolazim, ljudi ostanu bez reči. Ja nastojim da ih smirim i većina njih na kraju to i učini. A kad vidim da stvari postaju vrlo ozbiljne, povučem se i pozovem policiju. Oni znaju šta radim i vrlo su ljubazni prema meni", rekao je neobični heroj.

„Neki moji prijatelji misle da sam pomalo čudan, ali sve što ja želim je da pokušam i uspem da nagovorim ljude da vole jedni druge. Samo želim da činim dobro svetu, to je sve", kaže Rodžer i dodaje da je njegov glavni cilj da spreči tuču posetioca pabova i prosto spreči ulične tuče.

Ali to nije sve. Ovaj 19-godišnji super-heroj odnosi i pakete hrane i odeće beskućnicima u Mančesteru i trudi se da uvek čini dobra dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA