Međunarodni karate turnir danas u Bijeljini

Povodom 20. godina postojanja karate klub "Šampioni", danas se u Bijeljini, organizuje osmi po redu Međunarodni karate turnir "BIJELJINA OPEN & NOĆ ŠAMPIONA 2014".

Međunarodni karate turnir danas u Bijeljini

Turnir će se održati u sportskoj dvorani Gimnazije "Filip Višnjić". Početak turnira planiran je od 10:00 časova ujutro i trajaće tokom cijelog dana, sve do večernjih sati.

Program turnira sastojat će se od takmičenja u obe karate discipline (kate i borbe) za sve uzraste (od pionira do seniora) pojedinačno i ekipno.

U okviru planiranog programa turnira od 16:00 časova poslije podne, planirano je svečano otvaranje kojem će prisustvovati veliki broj zvanica iz javnog kulturnog, sportskog i političkog miljea a nakon toga, od 16 i 30 časova tradicionalni revijalni dio "Noć šampiona".

U revijalnom dijelu, u muškoj i ženskoj kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, u borbama ekipno snage će odmjeriti reprezentacije: WKF karate federacije Srpske, Beogradskog karate saveza, Karate saveza Vojvodine, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA