Ivan Ivanović na sajmu prodavao Alfa Romeo Giulietta

Među mnogobrojnim ljubiteljima automobilizma koji su danas posetili sajam automobila našao se i naš poznati TV voditelj Ivan Ivanović. Ovog puta on se oprobao u potpuno drugačijoj ulozi, kao prodavac automobila Alfa Romeo Giulietta, za koji se i sam nedavno odlučio. Posetioci štanda kompanije Fiat Automobili Srbija uživali su u zabavnom razgovoru sa Ivanom, koji ih je na duhovit način upoznao sa zadivljujućim performansama ovog automobila.

Auto-moto

„Nikada do sada nisam bio u ulozi prodavca, ali kada ljudima predstavljate auto u koji ste zaljubljeni, kao što sam ja u Giuliettu, to je stvarno super iskustvo.

Ljudima sam pričao o moćnom zvuku motora, fenomenalnoj sportskoj vožnji i dobrom osećaju u vožnji koji pruža ova lepotica. Ako sam nekome pomogao da izabere Giuliettu, siguran sam da sam posredovao u rađanju jedne velike ljubavi", izjavio je Ivan Ivanović.

Jedan od najomiljenijih TV voditelja u Srbiji nedavno je odabrao Alfa Romeo Giluetta, jer ga je ovaj automobil osvojio svojom elegancijom. Brojni „Alfisti" se slažu da je Giulietta pravi automobil za ljude sportskog duha i istančanog ukusa, jer je uživanje u dinamičnoj, ali bezbednoj vožnji sa ovim automobilom dovedeno do vrhunca.

Giulietta osvaja i dizajnom koji naglašava eleganciju i prefinjenost, a komfor koji pruža prevazilazi i najviša očekivanja.