Poljska: Četvoro mrtvih i 30 teško povređenih!

U teškoj železničkoj nesreći u Poljskoj poginulo je najmanje četvoro, a povređeno je 30 ljudi. Nesreća se dogodila na putu između Katovica i Varšave kada je voz iskočio iz šina.

Poljska: Četvoro mrtvih i 30 teško povređenih!

Najmanje četiri osobe su poginule, a oko 30 ih je povredjeno, kada je jedan putnički voz iskočio iz šina u Poljskoj, na putu izmedju Katovica i Varšave, saopštila je poljska policija.

Vlasti su zabrinute da bi broj žrtava mogao da bude mnogo veći, jer je, prema navodima policije, veliki broj ljudi u nesreći ispao kroz prozore i nalazi se ispod prevrnutog vagona, prenela je televizija TV24.

Uzrok nesreće za sada još nije poznat. Šest helikoptera spasilačkih službi odmah je upućeno na mesto nesreće, a povredjeni se prebacuju u obližnje bolnice.

Uprava železnice potvrdila je da se u vozu u trenutku nesreće prema izjavama putnika, voz je imao četiri vagona, od kojih se prvi prevrnuo, a ostala tri su takodje iskočila iz šina.

"Čula se ogromna buka. Prvi vagon je potpuno uništen, prozori su slomljeni, a sedišta iskrivljena", rekao je jedan od putnika za TV24.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

161 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI