Fiat 500 by Gucci na nedelji mode

Fiat je odlučio da zakorači u svet mode, pa se udružio sa čuvenom italijanskom modnom kućom Gucci, a konačni rezultat ovog pomalo neobičnog partnerstva je Fiat 500 by Gucci.

Auto-moto

Narednog meseca, Fiat 500 by Gucci dostupšan u hečbek i kabriolet verziji, stiže u Sjedinjene Države. Potencijalnim kupcima se neće predstaviti na sajmu automobila, niti na trkačkoj stazi, već na njujorškoj nedelji mode. Elegantni mali automobil će već u decembru dobiti prve vlasnike na severnoameričkom tržištu.

Ovo posebno izdanje je dostupno u beloj i crnoj boji, a ima i jedinstvene detalje poput Guccijeve crvene i zelene linije, kao i Guccijev logo. Unutrašnjosti Fiata 500 by Gucci je pre svega funkcionalna i stilizovana do najsitnijeg detalja, a treba istaći sedišta u dve boje u Frau koži, satenski detalji na instrument-tabli i ručno šivena navlaka za volan.

Fiat 500 by Gucci ima potpuno novi šestostepeni automatski prenos, BLUE&ME hands-free tehnologiju sa USB portom, eco:Drive aplikaciju, iPod kontrole, SIRIUS satelitski radio, Bose audio sistem sa šest zvučnika, klimu, sedam vazdušnih jastuka u standardnom pakovanju, alarm, grejače retrovizora, tempomat i svetla za maglu. Spisku tenhičkih uređaja priključuje se i EVIC - elektronski informativni centar sa putnim računarom.