Želi da je sahrane sa njenim lutkama

Njujorčanka Merilin Mensfild više ne želi da krije da je opsednuta skupljanjem lutaka. Iako ih plaća po 1.000 dolara, njena kolekcija od 500 komada se neće zaustaviti na tom broju. Bez njih ova 33-godišnja Amerikanka neće otići „ni na onaj svijet“.

Želi da je sahrane sa njenim lutkama

Njujorčanka Merilin Mensfild više ne želi da krije da je opsednuta skupljanjem lutaka. Iako ih plaća po 1.000 dolara, njena kolekcija od 500 komada se neće zaustaviti na tom broju. Bez njih ova 33-godišnja Amerikanka neće otići „ni na onaj svijet".

Skupljanje lutaka je ne tako neobičan hobi za djevojčice, ali kada je kolekcionar 33-godišnja majka troje dece, onda je kolekcija od 500 lutaka zaista zadivljujuća. Merilin Mensfild je bivša manekenka, i više nego što to mališani čine, voli lutke prema kojima se odnosi kao prema djeci.

Ova dama živi u Njujorku i sakuplja isključivo lutke koje koštaju po 1.000 dolara. Svaka je specifična po nečemu, te tako jedna od njih podsjeća na tek rođenu bebu koja balavi, dok posljednja koju je kupila umije čak i da „diše".

Trosoban stan u kome Merilin živi je već ispunjen njenim ljubimicama, ali, kako sama ističe, svaka ima svoje mjesto. Svom suprugu je već nagovijestila koja bi bila njena posljednja želja u slučaju da umre.„Moja kćerka je izabrala onu koju bi željela da ima nakon moje smrti, dvije ili tri bi trebalo da prepišem i svojim prijateljima.

Znam da ovo zvuči morbidno, ali ja bih zaista željela da budem pokopana sa njima", iznijela je Merilin svoju opsesiju. Ipak, prema ocjeni psihologa Merilin nije jedina koja pretjeruje u svom hobiju. Mnogo je onih koji imaju sličnih opsesija i koji su u stanju i posljednje pare da daju kako bi dopunili svoju kolekciju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA