Braća Galager sada i na sudu

Liam i Noel Galager,članovi svetski popularnog benda Oasis preneli su svoje nesuglasice i u sudnicu.

Braća Galager sada i na sudu

Mlađi brat Lijam, nekadašnji pevač grupe, izdao je juče saopštenje u kome potvrđuje da tuži svog brata, tekstopisca i gitaristu Noela zbog njegovog objašnjenja zašto se bend raspao 2009. godine.

Noel, 44, koji je u julu na jednoj konferenciji za novinare povodom pokretanja solo karijere da osvoje viđenje raspada benda, nije komentarisao bratovljevu tužvu.

U svom saopštenju Lijam je naveo da tuži brata što je rekao da se ''Oejzis" nije pojavio na jednom festivalu jer je Lijam bio mamuran.

''To je laž i ja želim da obožavaoci 'Oejzisa' i drugi znaju istinu", naveo je Lijam. On je dodao da se užasno osećao što je morao da otkaže koncert ali da je imao upalu grla, koju je potvrdio i lekar i za šta je Noel znao.

''Noel je takođe rekao laž kada je naveo da je do raspada benda došlo posle velike svađe zbog toga što sam ja navodno zahtevao da se moja modna marka 'Peti Grin' reklamira tokom turneje", navodi se u saopštenju. ''Do takve svađe nikada nije došlo. Ima mnogo razloga zbog kojih se 'Oejzis' raspao, ali moja modna linija nema nikakve veze sa tim", dodao je Lijam. On je naglasio i da ne pokreće parnicu zbog novca već zato što hoće izvinjenje od brata.

Da je zaista zbog toga pokrenuo parnicu, teško je poverovati ali ostaje da vidimo kako će teči suđenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 17:00

    12°C
  • 20:00

    11°C
  • 23:00

    8°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

87 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 24. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI