Letjeli smo iznad bijeljinskih bazena! (FOTO)

  • TURIZAM
  • 13. Jul 2016.

Ukoliko niste planirali da svoj godišnji odmor provedete na moru svakako dobaro rješenje za spas od ljetnih vrućina je odlazak na neki od obližnjih bazena. Portal Bijeljina danas u saradnji sa FLY PHOTO nudi vam prijedloge kroz fotoreportažu, a na Vama je da izaberte vaše omiljeno mjesto gde se možete rashladiti.

Letjeli smo iznad bijeljinskih bazena! (FOTO)

BANJA DVOROVI

Banja Dvorovi se nalazi 6 kilometara od Bijeljine, i jedan je od najvažnijih turističkih resursa Semberije.

U banjskom kompleksu nalazi se pet bazena sa geotermalnom vodom, dva dječija, dva rekreativna i olimpijski bazen, a ljekovita voda koristi se i na tuševima.

Zdravstvena ispravnost vode kontroliše se tri do četiri puta dnevno i voda u bazenima je garantovano bakteriološki i hemijski ispravna. Na svim bazenima prisutni su spasioci koji su obučeni i licencirani za ovaj posao.

Unutar kompleksa su uređeni sportski tereni, a gosti imaju na raspolaganju i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Radno vrijeme bazena je od 10.00 do 21.00, a cijena ulaznice je za odrasle 5 KM, za djecu 3 KM, a poslije 15.00 časova ulaz je 4 KM, osim vikendom kada je, takođe, važi puna cijena.

SEMBERSKI SALAŠ

Semberski salaš otvoren je u oktobru 2012. godine na izlazu iz Bijeljine. Udaljen je 3 km od Bijeljine prema Pavlovića mostu. Salaš predstavlja idealno mjesto za ljubitelje domaće hrane pripremljene na tradicionalan način.

Turistima i gostima osim dobre hrane i muzike ponuđen je niz drugih sadržaja između ostalih i kupanje na bazenima koji se nalaze u sklopu kompleksa.

Radno vrijeme bazena je od 10.00 do 19.00 časova, a cijena ulaznice za odrasle je 10 KM, a za djecu ispod deset godina 5 KM.

BAZENI IMPERIO

Diskoteka Imperio nalazi se na petom kilometru puta prema Pavlovića mostu.

U sklopu diskoteke nalaze se dva bazena za odrasle i jedan namijenjen za najmlađe kupače. Cijena ulaza za odrasle je 4 KM, a za djecu 3KM. Bazeni rade od 10,00 do 19 časova. Na bazenima su postavljeni tobogani kao dodatna atrakcija i zabava za djecu i odrasle.

Bazeni su opremljeni prečistačima koji rade danonoćno, čime je osigurana čistoća vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    13°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI