Lexus predstavlja tri specijalne verzije aktuelnih modela

Lexus nam donosi ne jednu, već ti nove specijalne verzije u ograničenoj ponudi, zasnovane na aktuelnim modelima LS 460, ES 350 i CT 200h.

Lexus predstavlja tri specijalne verzije aktuelnih modela

Prva stvar koju proizvođači automobila rade da povećaju prodaju svojih modela kada nemaju potpuno novi ili osveženi proizvod u ponudi je, naravno, specijalna verzija nekog od modela.

Specijalna verzija LS 460 donosi sve postojeće Sport pakete performansi zajedno, kao i vizuelne elemente i novi dizajn unutrašnjosti. Tu su i 19-inčne alu-felne sa letnjim gumama, Brembo kočnice i sportsko vešanje. Početna cena iznosi oko 54,000 evra.

Sledeća je ES 350 Touring Edition, sa početnom cenom od oko 28,500 evra, koja će biti dostupna u dve boje, Stargazer crnoj i Starfire Pearl, sa 17-inčnim alu-felnama u standardnoj ponudi, dodatnim unutrašnjim detaljima u boji drveta i kožnim sedištima.

Na kraju, Lexusov treći model je CT 200 h F Sport Special Editon, dostupan u tri boje, Nebula Pearl sivoj, Starfire Pearl i Tungsten Pearl. Ova specijalna verzija dolazi sa F Sport paketom u kome se nalaze 17-inčne alu-felne, sportsko vešanje, paket aerodinamičkih dodataka, kao i dodatne pogodnosti u vidu navigacije i Premium audio paketa. Cena ovog hibridnog hečbeka je oko 27,000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA