10 saveta Kejt Mos za dobar izgled

Kejt Mos ima čak tri uvijača za trepavice bez kojih joj je nanošenje maskare nemoguće, a umesto tuša radije koristi olovku jer joj omogućava lakše popravljanje, ali i bolji izgled...

10 saveta Kejt Mos za dobar izgled

1. Crveni ruž

"To je ultimativna nijansa. Ne bih se usudila da ga nosim tokom dana, ali je zato idealan za noć. Crveni ruž je klasični, kultni make up. Dok mislite o Marilin Monro i Grejs Keli, uvek mislite o usnama", ispričala je miljenica modnih dizajnera, Kejt Mos za britanski "Vogue".

2. Lagana dnevna varijanta

"Za dnevni look, usne su u prirodnoj nijansi, a oči su tek lagano istaknute", savetuje Kejt.

3. Olovka umesto tuša

Za savršeno naglašene oči, Kejt koristi olovku za oči, umesto tuša, jer se lakše nanosi i preciznija je. "Olovku uvek možete da razmažete ukoliko pogrešite i dobijete smokey eyes dok tuš, zbog greške, najčešće morate da skidate i nanosite ponovo".

4. Samo prirodno

"Iako šminkeri koriste olovke za usne, ja ih izbegavam i koristim samo ruž jer prirodnije izgleda", ističe slavna manekenka.

5. Rumenilo je obavezno "Da biste izgledali zdravo prvo nanesite puder, a nakon toga malo rumenila kako biste dobili prirodan sjaj", savetuje slavna manakenka.

6. Bez sjaja, molim!

"Apsolutno 'ne' je sjaj. Možda je to jednostavno strah od previše editorijala jer se zbog ventilatora kosa lepi za usne", objašnjava Kejt.

7. Uvijanje pre svega

"Tajna gustih trepavica je u uvijaču za trepavice i tonama i tonama maskare", otkriva Kejt, koja uvijač koristi baš uvek, a ima ih čak tri. Po jedan u svakoj toaletnoj torbici!

8. Napravite zalihe

"Ako neku stvar volite, držite je se. U slučaju da reč o starijoj kolekciji, moglo bi se dogoditi da prestanu da je proizvode, pa je najbolje dobro se snabdeti", govori Kejt, koja čak i zove proizvođače kako bi došla do željenih proizvoda.

9. Faktor 50

"Kako biste zaštitili kožu od opekotina, svakako koristite faktor 50", savetuje Kejt, inače velika pobornica sunčanja i izležavanja na suncu.

10. Ten može biti i pretaman

"Zapamtite da ten može biti pretaman, zato pazite dok se sunčate jer biste mogli da izgledate smešno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA