Svađe zbog Rajana Gigsa

Slavni velški fudbaler Rajan Gigs i njegova žena Stejsi su u utorak na ulici slučajno naleteli na njegovu bivšu ljubavnicu Natašu. Prolaznici su u čudu gledali svađu poznatih ljudi koji su se međusobno psovali.

Svađe zbog Rajana Gigsa
Rajan i Stejsi su izašli iz kineskog restorana i na parkingu su ugledali Natašu koja je čekala svoju sestru. Kako su se ugledale dve "ljute" rivalke su počele da se svađaju, dok su zatečeni prolaznici bili u čudu.

- Ti si jedna j..... kurva - rekla je Stejsi Nataši zbog čega se Rajan okrenuo i supruzi rekao: - začepi j..... usta i uđi u j..... auto.

Stejsi je poslušala Rajana, ali je ona nastavio tamo gde je njegova žena stala. - Da li si j.....no ponosna na sebe? - urlao je na Natašu i nakon kratke svađe dodao: - Zar ne shvataš da nikada nisam mario za tebe, za mene je to bio samo seks. Nataša, koja je inače žena Rajanovog brata, čitav je incident podelila na Tviteru na kojem je napisala da je je stvarno nezgodno kad naletiš na osobu za koju si mislio da je više nikad nećeš videti.

Gigs je spavao sa Natašom dok mu je supruga bila trudna. Kasnije se Nataša udala za njegovog brata, ali svejedno nije prestala da održava aferu sa Rajanom. Sve je priznala medijima tek kad se otkrilo da je Gigs svoju supurugu varao i sa Imogen Tomas. Rajan Gigs je završio na odvikavanju od seksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA