Fiat predstavio osveženi model Ducato

Italijanska kompanija Fiat se odlučila da otkrije novi Ducato za 2012, osveženu trenutnu verziju komercijalnog vozila.

 Fiat predstavio osveženi model Ducato

Međutim, model Fiat Ducato ne donosi dodatne velike inovacije ili opcije u odnosu na dosadašnji model. Ispod haube, italijanski model će biti dostupan sa 2,3 litarskim motorom koji nudi između 110 i 148 konjskih snaga, ali i sa 3,0 litarskim dizel motorom koji proizvodi 177 konjskih snaga i 400 Nm obrtnog momenta.

"Jedan od najpopularnijih komercijalnih vozila u Evropi je upravo postao još atraktivniji. Nakon tri decenije i pet generacija ovog modela, novi Fiat Ducato pojaviće su u prodaji u oktobru 2011. Sa potpuno novom gamom motora, najnoviji Ducato je jeftiniji za vožnju i održavanje nego verziju koju zamenjuje.", kažu u Torinu.

Fiat najavljuje da maksimalna nosivost i kapacitet teretnog dela novog modela Ducato raste do 2.000 kilograma, što su važne informacije za bilo kog korisnika komercijalnih vozila marke Fiat.

Spoljašnji izgled nije dobio puno poboljšanja ili novih izmena, dok unutar kabine Italijani nude Blue & Me TomTom navigacioni sistem, zajedno sa novim hromiranim delovima i ugrađenim frižiderom. Fiat još nije otkrio nikakve cene za ovaj osveženi model, ali će podaci biti dostupni uskoro, s obzirom na to da će se ovaj model pojaviti u salonima ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA