Bizarni trikovi za negu koji stvarno deluju

Krema za hemoroide je dobra za podočnjake. Pasta za zube preko noći uklanja bubuljice, majonez je savršen regenerator za kosu, a ljute papričice pospešuju rast kose.

Bizarni trikovi za negu koji stvarno deluju
CELULITU borbi protiv pomorandžine kore u kupku za telo dodajte mlevenu kafu. Zna se da kofein podstiče cirkulaciju i tako pomaže u razbijanju celulita.

SVETLIJA KOSA Limunska kiselina u kombinaciji s UV zracima pospešuje posvetljivanje kose. Nanesite limunov sok na kosu pre izlaska na sunce i ona će vidno posvetleti.

OPEKOTINE Tanini iz crnog čaja mogu da izleče opekotine od sunca. Kupka od jakog crnog čaja pomaže u ublažavanju peckanja kod opeklina od sunca. Osim toga, zeleni čaj je i vredan sastojak obloga kod uboda insekata.

NOKTI Za čvršće nokte i negovanu kožu oko noktiju prste barem jednom nedeljno natapajte u maslinovom ulju.

JAČI KOREN KOSE Ljuta paprika je vekovima sastavni deo kozmetičkih preparata. Bilo da ih jedete ili utrljate u koren kose, one pospešuju cirkulaciju krvi u korenu kose.

PODOČNJACI Trik s kremom za hemoroide prenosi se generacijama i zaista deluje. Krema sadrži protivupalne sastojke i kada je nanesete ispod očiju, podbuli jastučići će splasnuti.

SJAJNA KOSA Masti i ulja koje sadrži majonez regenerišu oštećene folikule vlasi. Ako ne želite u kosi miris majoneza, bolje je da koristite masku s dubinskim delovanjem.

BUBULJICE Pasta za zube može da isuši kožu, pa će tako da vas izleči i do akni i bubuljica. Pastu nanesite da deluje preko noći. Imajte na umu da to mora da bude bela pasta, bez gela.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    7°C
  • 05:00

    5°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

199 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI