9 rečenica koje žene ne žele da čuju

Ako se vratite od frizera, a on umesto ljubaznog: "Super ti je frizura", kaže "Šta si to radila sa kosom?" na pomolu je rat. Žene su osetljive na određene fraze, a ovo su najgori prestupi koje ne treba da čuju dame.

9 rečenica koje žene ne žele da čuju
IZGLEDAŠ UMORNO I ISCRPLJENO To je isto kao da ste ženi rekli da izgleda bledo i staro. Ne treba biti iskren po svaku cenu kada je izgled u pitanju. Ako ste zabrinuti bolje joj ponudite da je odmenite u nekom poslu.

ŠTA IMA ZA RUČAK? Deci je ovo pitanje dozvoljeno, ali suprugu ne. Još ako zove usred radnog vremena da bi to pitao ili šalje SMS u trenutku kada ste ludi od svih drugih poslova - to obično pitanje može da izvede iz takta.

EVO SAD ĆU To je fraza koja je u genetskom kodu svakog muškarca i deteta - i nepogrešivo je koriste kada god ih molite da vam malo olakšaju život.

HAJDE SE MALO OPUSTI To zapravo znači - prestani da histerišeš. U sebi uključuje nadmoćni mačo gard. On zapravo želi da naglasiti da niste dorasli situaciji i treba da izrojite do deset da biste nastavili razgovor.

DANAS IZGLEDAŠ SUPER Na prvu loptu ovo je kompliment koji zvuči sasvim prihvatljivo. Ali kad bolje razmislite: "Zašto danas? Želi li on da komentariše kako sam izgledala juče?". Da barem nije rekao "danas".

BAŠ TE DRMAJU HORMONI Ultimativni muški bezobrazluk. Kad god izazovu bes svojim ponašanjem ili kad ne mogu argumentima da pobiju da žena ima pravo da biti uznemirena - oni se vade na hormone.

ŠTA TI JE TO S KOSOM? Kad je u pitanju kosa, muškarci jednostavno ništa ne shvataju. Zašto jednostavno ne kažu: sviđa mi se kako si izvukla pramenove.

MOJA MAMA BOLJE KUVA Potpuno subjektivna i nebitna izjava, pri tome je svima jasno da se žena ne može takmičiti s kuhinjom iz djetinjstva, začinjenom nostalgijom i uspomenama na vreme kada je bio lepo i bezbrižno. I pitanje svih pitanja - zašto kćerke nikada ne govore da njihove mame najbolje kuvaju, nego uvek sinovi?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA