Kleknuo da je zaprosi, a onda je usledila neočekivana drama

Veridba je veoma bitan trenutak u životu većine ljudi, međutim za Seta i Rut iz Kanzasa u Americi ona se u roku od samo sekunde pretvorila u noćnu moru.

Kleknuo da je zaprosi, a onda je usledila neočekivana drama

Set Dikson, inače vozač taksija za Uber je posle nekoliko godina odlučio da iznenadi svoju dragu i zaprosi je na drvenom mostiću u parku u Kanzas sitiju.

Sve je išlo kao po planu. Set se spustio na jedno koleno i otvorio malenu kutiju sa prstenom. Pre nego što je stigao da dobije odgovor na čuveno pitanje, dijamantski prsten je pao na pod. Međutim, tu nije bio kraj njegove drame, zato što je prsten odskočio i pao pravo između dasaka na mostiću i to u jezero ispod.

On i Rut su šokirano gledali na dole.

- Otišao je skroz dole - ponavljala je Rut, dok je njen budući suprug rukama prekrivao usta u neverici.

Kada je jedan od njihovih prijatelja čuo šta se desilo, odlučio je da im pomogne i organizovao je još njihovih najbližih i tad je krenulo kolektivno ronjenje i potraga za prstenom vrednim 3.000 dolara.

Nakon duge potrage, požrtvovani prijatelji ipak nisu uspeli da pronađu prsten, koji je Set inače i dalje otplaćivao. Oni su zato smislili da osnuju zajednički fond, u koji će svako od njih donirati koliko može, kako bi Rut ipak dobila svoj prsten.

Iako je par ostao bez prstena, oni kažu da su srećni što će se venčati krajem narednog meseca i da je njihova ljubav najbitnija. Možda nemaju savršenu priču o veridbi, ali svakako imaju priču koja će se prepričavati godinama, piše Dejli Mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA