Selena Gomez imala transplantaciju bubrega, donator joj bila najbolja prijateljica

Popularna pjevačica i glumica Selena Gomez otkrila je da se podvrgnula tajnoj transplantaciji bubrega tokom ljeta u borbi protiv bolesti Lupus.

Selena Gomez imala transplantaciju bubrega, donator joj bila najbolja prijateljica

Donator je bila njena najbolja prijateljica Francia Raisa koju zove sestrom.U postu koji je objavila na Instagramu, zahvalila joj se na daru i žrtvi."Nevjerovatno sam blagoslovljena. Volim te mnogo", napisala je Gomez.

Podijelila je i fotografiju na kojoj njih dvije leže jedna do druge u bolničkim krevetima i drže se za ruke. Objavila je i fotografije na kojima se vide njeni ožiljci.

"Svjesna sam da su moji fanovi primijetili kako me nije bilo dijelom ljeta i pitali su se zašto ne promovišem nove pjesme na kojem sam ekstremno ponosna. Saznala sam da trebam na transplantaciju bubrega zbog Lupusa i oporavljala sam se. To mi je bilo potrebno za zdravlje. Radujem se što sada mogu podijeliti s vama put kojim sam prošla proteklih nekoliko mjeseci. Javno se zahvaljujem svojoj porodici, nevjerovatnom timu ljekara za sve što su uradili za mene i na kraju ne mogu opisati zahvalnost svojom predivnoj prijateljici Franciji Raisi", napisala je između ostalog Gomez.

Rasia ima 29 godina. Model je i glumica iz Los Angelesa, te kćerka popularne američke radijske ličnosti Renana Coella. Druže se od 2008. godine i vrlo su bliske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI