Malagić i Bijeljina Danas poklanjaju vam fotelju za uživanje!

U saradnji sa našim prijateljima iz salona najmeštaja Malagić, poklanjamo vam predivan komad namještaja koji će, sigurni smo, unijeti toplinu u vaš dnevni boravak.

Malagić i Bijeljina Danas poklanjaju vam fotelju za uživanje!

Kompanija Malagić, osnovana je davne 1990. godine, kao mala porodična kompanija. Doslijedno poštujući svoju početnu ideju "Priroda stvara, mi oblikujemo", uspjeli su da upornošću i istrajnošću ostvare zacrtani cilj - namještaj kompanije Malagić, danas je poznat po kvalitetu, originalnosti i dizajnu i na evropskom tržištu!

Svaka kolekcija je jedinstvena, zanimljiva na svoj poseban način, te otkriva potpuno nov i originalan pogled na dizajn, stil i boje. Kod izrade namještaja primjenjuju se vrhunski materijali i tehnologije, prema važećim standardima međunarodnog kvaliteta.

Kompletan asortiman proizvoda možete pogledati u salonu namještaja "MALAGIĆ"  u TC TOM u Sremskoj ulici u Bijeljini.

Crvena fotelja "Rania", koju poklanjamo, je modernog dizajna i izrade, a sigurni smo da će da bude omiljeni komad namještaja u vašem dnevnom boravku.

Zato ne propustite priliku da učestvujete u našoj nagradnoj igri, koja će sutra tačno u podne biti pokrenuta na facebook stranici portala Bijeljina danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA