Poljak izujedao policajku koja je pokušala da mu oduzme mačke

Jedan 32-godišnji Poljak izujedao je policajku po ruci i nozi kada je policijska patrola došla da mu oduzme 16 mačaka.

Poljak izujedao policajku koja je pokušala da mu oduzme mačke

Svoje ljubimce, muškarac iz Slupska na severu Poljske doslovno je branio „zubima i noktima", a policajka koja je pokušala da mu mačke oduzme i odvede u azil zbog zadobijenih povreda završila je na bolovanju.

Poljaka i njegovu suprugu prijavile su komšije kada je smrad mačijeg izmeta u zgradi postao nepodnošljiv. Policijska patrola je došla da oduzme životinje iz stana pretrpanog đubretom, zajedno sa radnicima gradskog azila, piše današnja Gazeta viborča.

Dok su policajci i radnici azila pokušavali da ulove mace, pojavio se njihov vlasnik. Čovek je započeo tuču sa policijom, a u metežu je na više mesta ujeo policajku za ruku i nogu, a potom su se oboje skotrljali niz stepenice na niži sprat.

Pripadnici policije konstatovana je ugruvanost i duboke rane, a mačke su prevezene u azil, gde se čeka odluka da li će biti oduzete vlasnicima, rekla je direktorka gradskog azila Marta Šmjetanka.

„Proveravamo okolnosti napada. Za fizički napad na službeno lice preti mu do tri godine zatvora", naveo je portparol policije u Slupsku Robert Červinjski.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA