Kakva haljina (i linija!) za prvo zvanično pojavljivanje posle porođaja

Bijonse se dugo nije pojavljivala u javnosti nakon rođenja blizanaca. Kada se na humanitarnom koncertu u organizaciji Džej-Zija pojavila u smaragdnozelenoj haljini prisutni su ostali bez daha. A ubrzo i veći deo njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Kakva haljina (i linija!) za prvo zvanično pojavljivanje posle porođaja

Na humanitarnom koncertu "Tidal X" Bijonse je nosila dugačku haljinu Voltera Mendeza sa dubokim izrezom, ljubičasti krzneni kratki ogrtač i nakit sa potpisom Lorejn Švarc, prenosiHolivud riporter.

Kombinaciju je dopunila interesantnom torbicom koja je izgledala kao smotuljak novčanica od sto dolara sa zelenim i providnim kristalima.

Humanitarni koncert "Tidal X" Džej-Zi je organizovao zbog prikupljanja novca za žrtve uragana i zemljotresa u Centralnoj Americi.

I Bijonse je nedavno opet pokazala svoju humanost kada je snimila pesmu Mi gente.

Pop diva pridružila se kolumbijskom pevaču Džeju Balvinu i francuskom di-džeju Viliju Vilijamsu da bi napravili numeru od čije prodaje je sav prihod namenjen žrtvama uragana koji je nedavno opustošio delove Portorika, Meksika i Kariba.

To je, na neki način, bio njen povratak na scenu nakon što je 13. juna rodila blizance. Nije poznato kada obožavaoci mogu očekivati njene nove pesme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA