Lovca pretukao kengur, ali sudeći po povredama bolje da se tukao sa Tajsonom

Mladi lovac dobio je nokaut i slomljenu vilicu nakon što ga je napao kengur dok je lovio u Zapadnoj Australiji.

Lovca pretukao kengur, ali sudeći po povredama bolje da se tukao sa Tajsonom

Džošua Hajden (19) otišao je u lov sa bratom u utorak uveče, kada su primetili tri kengura. Kako pišu tamošnji mediji, on se navodno kroz prozor automobila spreman da puca, ali je jedan od torbara tada krenuo na vozilo.

- Udario je u bočnu stranu kola i slomio prednje staklo. Onda se odbio nazad pravo na mene i udario me glavom u vilicu - rekao je Džošua.

Lovac je oko 30 sekundi bio bez svesti, i prvo što je pomislio je da ga je brat udario.

- Probudio sam se i brat je pokušavao da mi objasni šta se dogodilo. Rekao sam "Ne, ti si me udario", a on je ponavljao "Ne, nego kengur" - prenosi "Ladbible".

Brat ga je zatim odvezao u Urgentni centar odakle su ga hitno prevezli u bolnicu. Rečeno mu je da mora da čeka 10 dana na operaciju, jer mu je lice previše otečeno, dok mu je levo oko potpuno zatvoreno.

Kako je ispričao, sa bratom redovno lovi kengure zbog hrane, ali da nikada nije video da neki pokušao da uzvrati.

- Kenguri su poludeli ovih dana. Čim vide automobil odmah se ustreme na njega - ispričao je.

Međutim, kako piše "Ladbible", kenguri su vrlo poznati po prekoj naravi. Tako je jedan kengur nedavno postao pravi hit na internetu, kada je pokazao svoje mišiće. Džekson Vinsent iz Perta, bio je u poseti roditeljima, kada je u reci nabasao na ogromnog kengura.

- Šetao sam psa i video ogromnog kengura kako stoji u vodi, bio je jedan od najvećih koje sam video. Prišao mi je bliže i shvatio sam da ide pravo na mene - rekao je Vinsent.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA