Omražen trend iz 90-ih vratio se na modnu scenu u velikom stilu

Iako su se odjeća i modni dodaci s upadljivim logotipom sezonama smatrali nepoželjnim, ovaj omražen trend iz 90-ih vratio se na velika vrata zahvaljujući vodećim dizajnerskim imenima i slavnim trendsetericama

Omražen trend iz 90-ih vratio se na modnu scenu u velikom stilu
Trend istaknutog loga posljednjih sezona obilježio je kolekcije luksuznih kuća Guči, Dior, Luis Vuiton i Fendi, koje su iz bogate modne arhive odlučile izvući nekada izuzetno popularne logo torbe i dati im novi, moderniji izgled.

Modnim dodacima istaknutog dizajnerskog logoa očekivano nisu odolile brojne dame iz svijeta slavnih, a posljednjih dana, osim torbi, biraju odjevne komade koje krasi prepoznatljiv logo italijanske kuće Fendi.

Slavni Karl Lagerfeld, koji godinama obavlja dužnost kreativnog direktora Fendija, u aktuelnoj i nadolazećoj proljetnoj kolekciji predstavio je mnoštvo modela torbi i odjevnih komada s upečatljivim logom Fendija.

Sudeći po izdanjima slavnih trendseterica i prizorima s modnih pista u sklopu predstavljanja nadolazećih dizajnerskih kolekcija, čini se kako će omraženi trend upadljivih logotipa još dugo biti popularan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA