Ovog proleća najpopularniji modni detalj biće nešto što već godinama imate u ormaru

Pletene torbe od trske ili bambusa možda su do sada bile pojam stajlinga za plažu, ali modne blogerke dale su im sasvim nov smiso. One će vam upotpuniti svaku prolećnu kombinaciju, dati notu romantike i elegancije, ali i ležernosti. A evo predloga kako ih je najbolje kombinovati.

Moda i ljepota

Pletene torbe koje je proslavila Džejn Berkin ponovo su aktuelne u raznim veličinama, oblicima, bojama. Zauzele su važno mesto u ormanima najvećih modnih trendesetrki, videle su ulice svih metropola.

Odlično idu uz nežne, romantične haljine, ali tu su i za suknje i pantalone različitih krojeva. Elegatni cigaret krojevi pantalona ili džins, one se u sve uklapaju. Pravi su izbor i uz ležerne sakoe, kada želite da opustite svoj izgled.

Aktuelne su i one većih dimenzija, i oble i pravougaonog oblika, a veoma šarmantne, posebno sa ešarpom vezanom oko ručke, mogu biti i manje, ovalne. Sve je stvar vaših afiniteta.

Pored prirodne boje trske, tu su i tamniji, braon tonovi, koje zanimljivo može da proprati i neki deo odeće slične nijanse. Važno je samo da se prepustite čarima proleća i da uživate u svim bojama koje ono nudi.

I ne zaboravite, ne nosite ih zato što su u trendu, već zato što vam se sviđaju.