Najlepša, a naopterećena: "U ovim godinama ni ne mogu da budem savršena"

Glumica Sofija Vergara toliko puta birana je za najlepšu, najseksipilniju, a ona ipak kaže da je potpuno neopterećena svojim izgledom. U 45. godini kaže da je nerealno da izgleda savršeno, ali se ona oseća odlično u svojoj koži.

Najlepša, a naopterećena: "U ovim godinama ni ne mogu da budem savršena"
Sofija kaže da su žene danas zaista pod velikim pritiskom i teretom da stalno moraju da izgledaju savršeno i da godine nisu granica za to. Svi imaju mišljenje, kaže, o tome šta je lepo, fit, snažno, seksi... i svi očekuju da tako izgledaju i žene kojima je posao da budu lepe, ali i "obične smrtnice".

Onlajn magazin "Womans Health" pokrenuo je kampanju u kojoj je učestvovala i lepa Kolumbijka o tome da se poznate lepotice izjasne šta misle o svom golom izdanju. Cilj je da ohrabre žene da shvate da ni one koje tako izgledaju, zapravo nisu savršene.

A Vergara? Ona o sebi kaže: "Moje golo telo...Hm, šta da kažem. Imam grozna kolena, užasno slabe kosti. Čučnjeve uopšte ne smem da radim. Volela bih da sam atletske građe, da imam više mišića. Ali, kada ste rođene sa gigantskim grudima kao ja, a imam ih od svoje 13 godine, ne možete tolik da vežbate. Rodila sam u 20. godini i imala sam tada malo vremena za sebe. U 45. godini zaista sam svesna da ne mogu da izgledam savršeno".

Vergara je priznala i da je apsurdno očekivati da žene od 50 godina izgledaju kao da imaju 20, ali da treba da rade na sebi i osećaju se sjajno. Sa takvim stavom dolazi sve ostalo, veruje.

Iako je slavu stekla relativno kasno, ulogom u hit seriji "Moderna porodica" koju je počela da snima u 37. godini, vrlo brzo je stekla status dive i sve povlastice koje idu uz to.

Danas je jedna od najplaćenijih glumica u filmskoj industriji, njen honorar po epizodi iznosi oko milion dolara. zanosna Vergara je imala burnu mladost. Sa nepunih 20 je rodila sina Manola Gonzalesa, koji ima 24 godine i bavi se modelingom. Udata je za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca Džoa Manganjela s kojim je tri godine u srećnom braku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 14:00

    17°C
  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    10°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

141 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

323 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 10:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI