Nina i Leka dobili sina

Voditeljka i pevačica Nina Radulović i njen suprug, poznati glumac Branislav Lečić juče su dobili sina. Nina se porodila pet dana pre termina u klinici „Narodni front" u deset sati ujutro carskim rezom. Na svet je donela bebu tešku 3,1 kg i dugačku 51 cm po imenu Lav.

Džet-set

Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju odlično. Nini je ovo prvo dete a Leki treće, pošto iz prethodnog braka ima sina i ćerku. On je sve vreme u bolnici tokom porođaja bio uz Ninu i pružao joj podršku.

Lepa voditeljka Prve srpske televizije Nina Radulović i glumac Branislav Lečić posle dve godine zabavljanja venčali su u oktobru prošle godine u elitnom klubu „Kolonijal san" u beogradskom naselju Senjak. Pripreme za svadbu Nina (24) i Branislav (55) počeli su čim su saznali da će dobiti prinovu i postati roditelji. Njihova romansa otpočela je pre dve i po godine, ali se za njihovu vezu pročulo mnogo kasnije pošto su je vrlo dobro krili od javnosti. Branislav i 31 godinu mlađa Nina upoznali su se 2008. godine u beogradskom klubu „Santo Domingo", u kom je Nina u to vreme nastupala kao pevačica.

Povodom raznih komentara na račun razlike od 30 godina između njih dvoje, Nina je tada u intervjuu za Press rekla da idealno vreme za brak nije nešto što se naručuje.- Takve stvari se ne planiraju u životu. Kad se zaljubimo i kad smo u harmoniji sa čovekom koga volimo, onda je to pravi raj i vreme za brak. Ja sam u potpunosti čovek od emocija - izjavila je voditeljka.