Pronađena starica iz Mezgraje

Policijskoj upravi Bijeljina, juče u 11,00 časova, prijavljen je nestanak V. A. rođene 1933. godine iz sela Mezgraja opština Ugljevik, a koja je poslednji put viđena u srijedu od strane komšija u jutarnjim časovima.

Pronađena starica iz Mezgraje

Nakon sveobuhvatne i opsežne pretrage terena po nepristupačnom i miniranom području, nestala osoba V.A. u roku od 48 časova pronađena na području opštine Teočak u zaseoku Uzanovići, koji je udaljen oko 5 kilometara od staričine kuće.

V.A. je pronađena u teškom stanju vidno iscrpljena, a sobzirom da s radi o bolesnoj osobi, bolesti staračke demencije ista upućena u Dom zdravlja Ugljevik u pratnji porodice na pregled.

"Ministarstvo Unutrašnjih Poslova i Policijska uprava Bijeljina ovom prilikom zahvaljuje svima koji su učestvovali u pretrazi terena i pronalasku nestale osobe i to Republičkoj i opštinskoj civilnoj zaštiti Ugljevik, deminerima, Vatrogasnim jedinicama Ugljevik i Lopare, Termo Elektrani Ugljevik, Domu zdravlja Ugljevik, PU Teočak i svim mještanima sela Mezgraja", navodi se u saopštenju PU Bijeljina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA