Avio-kompanija traži putnike ljubavnike na svojim letovima

Malezijski niskotarifni avio-prevoznik Er Azija od svojih putnika očekuje da se zaljube u Maleziju, ali i u nekoga od svojih saputnika ili saputnica u avionu.

Avio-kompanija traži putnike ljubavnike na svojim letovima

Kompanija iz Kuala Lumpura je ovih dana pokrenula kampanju pod imenom "Upoznajte Maleziju", koja putnike stavlja pred ne baš tako uobičajen izazov.

Naime, svako ko upozna potencijalnog partnera ili partnerku na letu ove kompanije, postaće učesnik nagradne igre koju, u okviru kampanje "Upoznajte Maleziju", organizuje Er Azija.

Glavna nagrada je putovanje u Maleziju i besplatne karte za jedan od dva velika muzička festivala, piše Njuz Hab.

Promotivna kampanja, koju su neki opisali kao drsku, namenjena je privlačenju onih, pretežno mlađih ljudi, koji žele da probaju nešto novo.

Kritičari, međutim, kažu da nečemu što liči na upoznavanje na društvenoj mreži Tinder ne bi trebalo da bude mesto u jednoj avio-kompaniji.

U Er Aziji se, takođe, nadaju da će kampanja natrerati veći broj turista, koji ove godine nameravaju da provedu odmor u Indoneziji, na Tajlandu ili u Vjetnamu, da koriste njihovu mobilnu aplikaciju, kao i da se upoznaju sa svime što Malezija može da im ponudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA