Obilježena krsna slava gradskih preduzetnika - Spasovdan

Zanatsko-preduzetničko udruženje "Preduzetnik" u Bijeljini obilježilo je danas krsnu slavu Vaznesenje Gospodnje - Spasovdan sa željom da u ovoj godini dostignu željeni broj od 2.000 preduzetničkih radnji u gradu.

Obilježena krsna slava gradskih preduzetnika - Spasovdan

Predsjednik Udruženja Milorad Stević rekao je na svečanosti da su prošle godine proslavili jubilej od 110 godina organizovanja i udruživanja zanatstva i preduzetništva u Bijeljini i da uspješno nastavljaju tu svijetlu tradiciju.

"Ovo je prilika da istaknemo da su bijeljinske zanatlije oduvijek davali preduzetnički duh ovom gradu, ali i da ukažemo, nažalost, da savremeni tempo života i najezda jeftine i nekvalitetne robe utiču na gašenje mnogih zanata i da su neki na izdisaju", istakao je Stević.

On je naveo da Bijeljina ima još samo jednog užara, jednog sarača, te dva kovača, dvojicu ćurčija i dvojicu sajdžija.

"Naša je misija da podržimo i pomognemo opstanak starih zanata i damo podršku i zamah razvoju novih i nadam se da će bijeljinsko preduzetništvo do naredne slave dostići cifru od 2.000 preduzetnika u gradu kojoj svi težimo", istakao je Stević.

Obilježavanju slave Zanatsko-preduzetničkog udruženja "Preduzetnik" u Bijeljini u njihovim prostorijama prisustvovali su i gradski čelnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA