100 godina fudbala u Sokocu

Omladinski fudbalski klub „Glasinac 2011“ Sokolac, organizator je MEMORIJALNOG OMLADINSKOG FUDBALSKOG TURNIRA „SRĐAN TOMIĆ & VLADICA BABOVIĆ“ za dječake od 8 do 16 godina, koji se održava u Sokocu, od 21.06. do 24.06.2018. godine.

100 godina fudbala u Sokocu

Ovom sportsko-rekreativnom manifestacijom se njeguje uspomena i sjećanje na rano preminule igrače Fudbalskog kluba „Glasinac" Srđana Tomića (1986-2005), člana mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske i Vladicu Babovića (1977-2017), fudbalskog čovjeka, trenera, golmana...

Uz slogan „Oni žive", želimo svima da omogućimo druženje, ostvarivanje novih poznanstava i prijateljstava, posebno djeci iz zemalja regiona.

Po završetku svakog takmičarskog dana za najbolje ekipe i pojedince biće organizovana svečana dodjela pehara, medalja, diploma i vrijednih robnih nagrada.

Za sve učesnike obezbijeđeni su sendviči, osvježenje, kao i DVD-ovi sa fotografijama za uspomenu.

MOFT „Srđan Tomić & Vladica Babović" se realizuje u okviru projekta „100 godina fudbala u Sokocu", koji se implementira u sklopu „Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom balkanu (ReLOaD)" finansiranom od Evropske unije, a kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA