Ovaj restoran ispunjava "smrtnu želju", ako potpišete ugovor...

Na meniju australijskog restorana "Burger Urge" od nedavno se nalazi hamburger koji je toliko ljut da su mu dali ime koje bi se moglo prevesti kao "Smrtna želja na sprat" (engl. Double Decker Death Wish).

Zanimljivosti

Oni koji pokažu dovoljno hrabrosti i usude se da ga probaju, pre toga će morati da potpišu ugovor sa restoranom da ga jedu na sopstvenu odgovornost.

U "otrovni" hamburger, koji se sastoji od dve juneće pljeskavice, od ostalih satojaka idu: slanina marinirana u javorovom sirupu, sir, krastavčići, halapenjo papričice, paradajz, zelena salata i poseban "goust čili" sos.

Restoran ističe da će svi "junaci" koji se usude da naruče svoju "Smrtnu želju", uz hamburger dobiti "zaštitne naočare i rukavice".

Neki od onih koji su se usudili da probaju najljući hamburger u Australiji, svoja mšljenja o njemu su izneli na društvenim mrežama. Mišljenja su podeljena.

"Večeras sam pojeo tog opakog momka i brzo sam zažalio. Moje telo je bilo potpuno šokirano ljutinom", komentarisao je jedan od njih. Drugi se, međutim, nije složio sa njim.

"Upravo sam pojeo taj hamburger i žao mi je što moram da kažem da uopšte nije toliko ljut. Nisam se čak ni oznojio. Nemojte pogrešno da me shvatite, ukus mu je odličan!", napisao je on.

Izgleda, međutim, da je restoran svojom "Smrtnom željom na sprat" uspeo da privuče veliku pažnju i jednih i drugih, budući da su sve planirane količine rasprodate za samo pet dana.